Ansigtsbehandling hos skønhedsklinik i Roskilde

05 september 2017 Katrin Sørensen
Ansigtsbehandling hos skønhedsklinik i Roskilde

Selvom du flittigt plejer din hud, renser den morgen og aften og fugter den med gode cremer, så er det en rigtig god idé, at forkæle den med en god ansigtsbehandling et par gange om året. For det første går en professionel ansigtsbehandling lidt mere i dybden og får fjernet alle urenheder og døde hudceller. For det andet er det en god ting at holde sig opdateret på sin huds behov – noget som en professionel behandler kan hjælpe dig med. Selvom du har uren hud er det nemlig ikke nødvendigvis bedst at bruge produkter, der retter sig mod acne. Måske er din hud blot tør, og reagerer på den manglende fugt ved at overproducere talg og fedt, som udvikler sig til urenheder. Sådanne spørgsmål kan du få svar på under en ansigtsbehandling. For det tredje er det enormt afslappende og afstressende at få en ansigtsbehandling – noget din hud også vil takke dig for. Stresser man for meget kan det nemlig sagtens ses på huden, der bliver kedelig og grå. Plejer du din hud rigtigt vil den stråle og du vil opleve dens maksimale skønhedspotentiale. 

Klinik Dandanell er en dejlig skønhedsklinik i Roskilde, som tilbyder nogle super gode ansigtsbehandlinger. Når du får lavet en ansigtsbehandling hos klinik Dandanell bliver din hud analyseret grundigt, så den kan få lige præcis den behandling den har behov for. 

Den klassiske ansigtsbehandling hos Klinik Dandanell er et populært valg. Her bliver du forkælet i en hel time, hvor din hud blandt andet bliver renset i dybden, får en plejende maske og en fugtende creme. Derudover indeholder den klassiske ansigtsbehandling massage, som får dig til at slappe helt af. 

Vil du have den fulde oplevelse bør du vælge en luksusbehandling, som udover ovenstående også indeholder diamantslibning af din hud, en dejlig hovedbundsmassage samt retning af bryn. 

Flere Nyheder