Bestil mad ud af huset og slip for madlavningen til festen

20 juli 2021 Astrid Pedersen

Gider du ikke bruge flere dage på at lave mad til din fest? Så bestil mad ud af huset i stedet.

Gør festen til en leg med mad ud af huset fra Kokken og Jomfruen

Hvis du gerne vil slippe for at skulle pukle i køkkenet i timevis, og hvis du gerne selv vil have en chance for at deltage i festivitasen, er mad ud af huset således en oplagt mulighed.

Her bør du vælge et catering firma som giver masser af muligheder for selv at sammensætte din egen menu. Det er samtidig en god idé at vælge et catering firma med et solidt renomme inden for branchen. Og så er det altid smart at have mulighed for online bestilling.

Hvem er Kokken og Jomfruen?

Kokken og Jomfruen er et catering firma som igennem flere årtier har leveret mad ud af huset til fester, receptioner og andre sociale sammenkomster.

Hos Kokken og Jomfruen kan du bestille lige præcis den mad du ønsker dig til din store begivenhed. Du kan vælge en buffet sammensat af små hapsere som du selv vælger fra Kokken og Jomfruens store udvalg. Eller du kan vælge en helt traditionel treretters menu hvis du foretrækker dette.

I anledning af højtider så som jul og påske disker Kokken og Jomfruen gerne op med særlige menuer og anretninger til dette formål. Og du kan oven i købet bestille din brunch ud af huset hos Kokken og Jomfruen.

Hvorfor skal jeg vælge mad ud af huset fra Kokken og Jomfruen?

Når du lader Kokken og Jomfruen levere mad ud af huset til din fest kan du være sikker på at maden leveres frisk tilberedt på den ønskede adresse. Og det selvfølgelig til den aftalte tid.

Du kan få yderligere information, og bestille mad ud af huset fra Kokken og Jomfruen, på kokken-jomfruen.dk

Flere Nyheder