Et hurtigt eller et langsommeligt bil lån?

27 juni 2019 Anders Lundtang Hansen
Et hurtigt eller et langsommeligt bil lån?

Mange forskellige artikler udreder den mulighed for, hvordan du på den ene eller anden måde kan anskaffe dig et lån til en bil.

Der bliver nævnt ting som at tale med din lokale bank, spørge en anden bank, såsom dem her: https://ikanobank.dk/laan/billaan

Spørge familien til råds om et lån, måske bare et supplement, udnytte din opsparing, få en kassekredit og meget, meget mere.

I den forbindelse bliver det måske forbigået, hvilket muligheder for disse lån, der tager længst tid at blive godkendt til, samt hvilke der vil tage længere tid.

Det kan jo også være et vigtigt aspekt for dig, hvis du står og skal bruge sådan en bil akut, fordi der er sket store ændringer i din tilværelse pludseligt, eller fordi du simpelthen havde glemt det i skyndingen, at du ville ende med at mangle en bil, som der skete forandringer i dit liv.

Derfor vil vi lige komme med nogle hurtige råd til, hvad der tager længst tid, og hvad der tager kortest tid at få penge som lån til en bil – når man ikke ligefrem kan være så heldig at få pengene tildelt som gave eller vinder i Lotto.

Hold det dog lige in mente, at vi ikke her vil tale fordele og ulemper ved de forskellige lånetyper, men udelukkende vil snakke om, hvad der tager længst kontra kortest tid at blive godkendt til.

Det kan nemlig komme til at tage en del tid, hvis du skal godkendes af din egen bank, fordi de skal se på, hvor rentabel du er, kan du stille garanti, hvad er dine lånforhold, hvad har du af udgifter – og så skal din partner måske også indover.

Det er nemt at låne penge af familien, da det bare er et spørgsmål om svar her og nu.

Det er rigtig hurtigt med de såkaldte kviklån, da man ofte får svar samme dag eller dagen efter.

Flere Nyheder