Få en flot ny græsplæne med hjælp fra anlægsgartner

23 februar 2021 Astrid Pedersen

Er græsplænen tilhørende familiens nye hus ikke just noget at pakke ind og lægge under juletræet? Så kan det være at du burde få genetableret plænen. Dette er til alt held ikke nødvendigvis noget stort stykke arbejde – og det behøver ikke at koste spidsen af en jetjager. Det er blot et spørgsmål om at vælge den rette anlægsgartner til opgaven.

Hvorfor skal jeg anlægge ny græsplæne?

Der kan være mange gode grunde til at skrotte den eksisterende græsplæne og i stedet få anlagt en ny en af slagsen.

Jorden i den gamle plæne kan være så udpint at græsset slet ikke kan opnå den friske grønne farve som de fleste ønsker. Det kan også være at græsset har en forkert sort i forhold til det udtryk man ønsker sig af sin have. Plænen kan være ødelagt af muldvarpe skud, mosegrise eller andet. En læk på en kloak ledning kan medføre en forskydning i jordens surhed hvilket kan slå græsset ihjel.

Endelig kan det være at du bare gerne vil starte forfra med en frisk ny plæne når nu den nye have skal stå flot til sommer. Og så gider du nok ikke bruge hele græssets vækst periode på at nurse det tilbage tilbage til livet.

Lad Broder Hardkaare ApS hjælpe dig med at anlægge en ny plæne

Er du bosat i den østlige del af Sjælland – for eksempel på Vestegnen, i Nordsjælland eller andet steds i hovedstads området – kan du med fordel vælge Broder Hardkaare ApS som din anlægsgartner når du skal have etableret en ny græsplæne. Broder Hardkaare ApS har mange års erfaring ud i etablering af græsplæne og kan hjælpe dig uanset om du ønsker såning af nyt græs eller etablering af græsplæne ved hjælp af rullegræs.

Du kan læse mere om Broder Hardkaare ApS og bestille et uforpligtende tilbud på etablering af ny græsplæne, på broderhardkaare.dk

Flere Nyheder