Find en statsautoriseret revisor i København

28 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Som nyopstartet virksomhedsejer har du sikkert masser at rive i. Det er de færreste iværksættere som ligefrem synes at moms indberetning og skatteregnskab er en fest. Så hvorfor ikke overlade dette til de professionelle, for eksempel en revisor og en bogholder?

Hvornår er det nødvendigt med en revisor?

Selv om du ikke har hverken råd til eller behov for at ansætte en revisor på fuld tid i din virksomhed vil du alligevel kunne få god glæde af revisor hjælp.

For virksomheder med en vis omsætning er det lovpligtigt at få en såkaldt revisorpåtegning af det årlige regnskab. Til det formål skal du bruge en revisor.

revisor

Har du behov for rådgivning angående din virksomheds finansielle og skattemæssige dispositioner er en god revisor også den helt rigtige person at spørge. Samtidig arbejder mange revisorer tæt sammen med regnskabsmedarbejdere og bogholdere som kan forestå den løbende bogføring og sørge for at dit regnskab altid er up to date.

Du kan på den måde selv slippe for dette noget trivielle arbejde som stjæler tid og fokus fa din kerne forretning. Og så vil du gennem alliance med et professionelt revisor hus kunne få den bedste administration af virksomhedens økonomi på daglig basis.

Hvor kan jeg finde en god statsautoriseret revisor i København?

Hvis du er på udkig efter en revisor som kan hjælpe dig og din virksomhed på den københavnske vestegn kan du finde hvad du søger hos BG Revision. BG Revision er et revisor firma med basis i Glostrup som igennem mange år har hjulpet virksomheder i alle størrelser og inden for en bred vifte af forskellige brancher med at holde regnskabet på rette spor.

Hos BG Revision er du sikret en professionel håndtering af din virksomheds regnskaber, moms og skat. Du kan læse mere, og kontakte BG Revision direkte via hjemmesiden bgrevision.dk

Flere Nyheder