Flotte og præsentable trægulve med en gulvafslibning

18 august 2019 Astrid Pedersen
Flotte og præsentable trægulve med en gulvafslibning

Et boligsalg er andet og mere end blot at sætte huset eller lejligheden til salg via en mægler, og så vente på at tilbuddene strømmer ind. Der er hård konkurrence om køberne ude på boligmarkedet – og køberne er kræsne. Mange købere går til flere åbent hus arrangementer eller private fremvisninger på et utal af boliger, førend de beslutter dig. Og da de typisk har unde en halv time i selskab med boligen, bør denne danne så lækkert og indbydende et førstehånds indtryk som overhovedet muligt.

Giv din bolig mere værdi med en professionel gulvafslibning

Hvis du vil sikre, at din bolig tager sig så godt ud som muligt, når de interesserede købere kommer på besøg, bør du sørge for at den fremstår pæn, ren og pletfri. Som regel kan et frisk lag maling på vægge og lofter gøre underværker. Og du skal selvfølgelig sørge for, at badeværelset er desinficeret og køkkenet rengjort, så ingen af delene ikke lugter eller fremstår snuskede.

Hvis du virkelig vil sætte trumf på, sørger du for at de slidte trægulve får en ordentlig overhaling – eventuelt i form af en grundig gulvafslibning. Måske har du ikke selv lagt mærke til, at dine trægulve med tiden er blevet slidte. Men når først du har fjernet de tæpper og møbler, som hidtil har beskyttet træværket mod udtørring, solskin og slitage, vil du tydeligt kunne se en forskel. Og her kan en gulvafslibning virkelig være til stor hjælp.

Når du lader dit gulv afslibe, vil alle overfladiske misfarvninger, petter og skjolder forvinde, og gulvet vil atter blive smukt og ensartet i overfladen – fri for splinter, ridser og skrammer. Med den rette efterbehandling kan dit gulv komme til at stå som nyt – til glæde for dig og for potentielle købere!

Du kan få et uforpligtende tilbud på en grundig gulvafslibning på https://gulvkanonen.dk/traegulvkandetslibes/ 

Flere Nyheder