Gode tilbud på motorolie til biler, motorcykler og plæneklippere

26 december 2017 admin
Gode tilbud på motorolie til biler, motorcykler og plæneklippere

Hos Landberg.dk finder du en række billige kvalitetsprodukter til pleje og vedligeholdelse af din personbil eller erhvervskøretøj, som forlænger dit køretøjs levetid markant. Har du brug for olie til bilen, så kan du med fordel vælge Catrol motorolie, som fås i forskellige varianter, og det er vigtigt, at du vælger en type, som passer til dit bilmærke eller din motorcykel. Hos Landberg.dk finder du også Castrol Radicool SF, som er en fremragende kølervæske, der kan anvendes til et bredt udvalg af køretøjer. Du finder også andre nyttige produkter som Castrol Gearolie Axle, sprinklervæske og bremsevæske til favorable priser. Ejer du en motorcykel, så finder du også motorolie, som er specielt udviklet til den type køretøj. Når din bil eller motorcykel er velplejet, kan du undgå motorstop, og den bliver mere sikker at køre i. Køreglæden bliver også større, når bilmotoren bare spinder, og du kan nyde køreturen.

Castrol motorolie til havemaskiner

Catrol Garden 4T er en 4 takts motorolie til havemaskiner og plæneklippere, og husker du at vedligeholde din plæneklipper og øvrige havemaskiner om vinteren, så er de klar til brug, så snart forårssolen kommer frem, og græsset skal slås eller hækken klippes. Med Castrol motorolie går du aldrig på kompromis med kvaliteten, uanset hvilken motorer der skal smøres.

Altid prismatch og hurtig levering

Hos Landberg.dk er du garanteret prismatch, så du får markedets bedste priser. Samtidig finder du mange gode tilbud i webshoppen, så der er altid penge at spare, når du handler her. Hos Landberg.dk er de specialister i salg af bilplejeprodukter og reservedele, så du kan altid få professionel vejledning, hvis du har brug for det i forbindelse med valg og bestilling af produkter i webshoppen. Fordelen ved at handle online er desuden, at du får dine varer leveret fra dag til dag, og handler du for over 500 kr., får du gratis fragt.

Flere Nyheder