Har du ødelagt glasset på din iPhone?

01 september 2017 Camilla Skøtt
Har du ødelagt glasset på din iPhone?

Du griber efter din telefon i lommen, fisker den op og skal lige tjekke, hvem der har skrevet… og så taber du telefonen på jorden! Kender du historien? Har du været en del af den, og har du fået ødelagt glasset på din iPhone? Nu kan du få lavet en billig iphone reparation i Roskilde, og dét hos en virksomhed, der har specialiseret sig i reparation af alle Apple’s produkter.

MacVision er navnet bag virksomheden, og de leverer en god og hurtig service, hvis din telefon skal repareres, og de går aldrig på kompromis med kvaliteten af de originale reservedele.

Teknikere med lang erfaring i bagagen

Hos MacVision arbejder en lang række teknikere, der har flere års erfaring med reparation af iPhones. Ja, faktisk har de så meget erfaring, som det nu er muligt at få, for de fleste af dem har nemlig repareret den populære Appletelefon, siden den kom på markedet for allerførste gang.

På værkstedet i Roskilde har MacVision opbygget et stort lager af originale reservedele, der betyder, at du i 90% af tilfældene kan få din telefon tilbage inden for 1 time. Du kan nærmest vente i butikken, mens arbejdet står på. 

Er din tålmodighed ikke til at vente i butikken eller har du et produkt, der tager længere tid at reparere? Så fortvivl ikke. Du kan stadig følge med i processen via MacVisions hjemmeside, der giver dig mulighed for at se, hvor langt din enhed er nået i processen.

Rådgiver også om fejlfinding

En ødelagt skærm er en fejl, der ikke er til at overse. Men hvis din skærm er gået i sort eller du har tekniske problemer, så kan det være svært at finde løsningen selv.

Hos MacVision sidder en række specialiserede teknikere, der kan give dig en præcis vurdering af, hvad dit produkt fejler – og de kan med sikkerhed også lave den efterfølgende.

Flere Nyheder