Hvorfor skal jeg abonnere på en måltidskasse?

18 juni 2021 Astrid Pedersen

Der er mange fordele ved at få ingredienser og tilbehør til ugens aftensmåltider leveret i form af en måltidskasse. For det første slipper du for selv at skulle købe ind efter arbejde. Det kan være virkelig træls at skulle bruge tid på at finde sine varer i supermarkedet for derefter at skulle stå i kø til kassen med utålmodige unger på slæb.

For det andet slipper du for at skulle bruge timer på at fremstillet aftenens måltid. Den tid kunne du sikkert sagtens bruge bedre – for eksempel på at hygge om familien. Og for det tredje undgår du en del madspild da de fleste måltidskasser leverer råvarer og tilbehør i nøje afstemte mængder ifølge antallet af bestilte kuverter.

Hvad er der i en måltidskasse?

Måltidskasser fås i flere forskellige varianter. Du kan vælge måltidskasser med udelukkende vegetarisk indhold, eller du kan vælge en måltidskasse med mere all round orienterede retter som også indeholder oksekød, svinekød, fisk og fjerkræ.

Hvem laver den bedste måltidskasse?

Uanset om du er i markedet efter en vegetarisk måltidskasse, eller om familien også gerne vil have kød til aftensmad, kan du finde hvad du søger hos Kokkens Hverdagsmad. Kokkens Hverdagsmad er leveringsdygtig i to forskellige typer måltidskasse, nemlig Kokkens Grønne Kasse og Kokkens Familiekasse.

Når du abonnere på en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad kan du selv vælge hvilke type måltidskasse du vil have fra uge til uge. Og i en Kokkens Hverdagsmad måltidskasse er meget af tilbehøret til de enkelte retter fremstillet på forhånd hvilket betyder at du sparer ekstra tid i køkkenet.

Hvordan foregår levering af måltidskasser?

En Kokkens Hverdagsmad måltidskasse leveres en gang om ugen i en flamingoskum kasse som holder madvarerne friske og kolde. Du kan læse mere, og bestille Kokkens Grønne Kasse eller Kokkens Familiekasse fra Kokkens Hverdagsmad via hjemmesiden kokkenshverdagsmad.dk

Flere Nyheder