Match dine smykker med stil

08 januar 2021 Anne-Mette Hansen

Smykker er med til at fuldende et outfit. Og det er faktisk lidt af en kunst at vælge de rigtige øreringe og den perfekte halskæde til dit sæt tøj. Hvad passer godt til festkjolen? Og hvad ser godt ud, når du bare skal have det afslappede hverdagstøj på?

Læs med i denne guide, og få tips til at matche smykker med dit outfit. 

Sådan styler du smykker med dit tøj

Der findes mange gode råd, når det kommer til at matche smykker og tøj. Du får tre af dem lige her:

1. Mix og match stilarter

Du kan sagtens mikse og matche stilarter, designs og farver, når det kommer til tøj og smykker. Smykkerne kan sagtens være i en helt anden stil, end dit tøj er.

Har du taget en enkel basiskjole på, kan du sagtens give den lidt liv med et smukt guldsmykke med vedhæng i farver. Det kunne være en flot halskæde eller et par pæne øreringe.

Du kan også matche dine smykker og tøj. Kører du et glitrende tema i en kjole med palietter, giver det god mening at vælge nogle shiny smykker dertil. 

2. Brug prangende smykker til fest

Dét at style smykker med tøj handler også om at tilpasse dem til anledningen. Ligesom du tager en flot kjole på til fest, kan du også tage et utrolig flot smykke på til denne særlig anledning.

Man gør ofte mere ud af sig selv til fest, så her giver det mening at bære mere prangende statement smykker. 

3. Hold det simpelt til hverdag

Til hverdag, når du skal være casual, giver det god mening, at dine smykker også bære præg af dette afslappede look. Bær derfor simple og enkle smykker. 

Drømmer du om nye smykker til dine outfits? Besøg denne webshop, som byder på en verden af skønne smykker: https://caratdiamanter.dk/smykker 

Flere Nyheder