Sådan finder du den rigtige sovepose

21 november 2021 Emilie Jacobsen

advertorial

Når du skal campere, er din sovepose selvfølgelig helt uundværlig for, at du kan sove ordentligt. Hvis du ikke kan holde varmen, bliver det bare en virkelig træls nat, når du ikke får meget søvn. Men hvilken sovepose passer lige til dine behov, tænker du måske? Det kommer vi ind på her. Vi er blevet inspireret af webshoppen XtraGrej. Det er en stor webshop, hvor du kan finde udstyr i en virkelig god kvalitet. Deriblandt er der selvfølgelig også et virkelig stort antal soveposer. 

Når du skal vælge en sovepose, er det først og fremmest vigtigt, at du finder ud af, hvor mange minusgrader den skal kunne gå ned til. Skal du campere om vinteren i for eksempel Norge eller Sverige, er det jo vigtigt, at du vælger en, der kan klare mange minusgrader. Er det omvendt en sovepose til en campingtur i Danmark om sommeren, som du er på udkig efter, behøver den selvfølgelig ikke at kunne klare lige så mange minusgrader. 

image

Fyld og form er også vigtigt for valget af sovepose

Når du skal vælge en sovepose, er det selvfølgelig også vigtigt, at du vælger en med det rette fyld i. Der kan du hos XtraGrej vælge mellem dun og fiber. Dunene kan blive virkelig varme og kan samtidig komprimeres virkelig meget, fordi du kan trykke luften mellem dem ud. De er derfor gode at have med på en tur nordpå. Skal du til varmere klimaer, bør du dog vælge en sovepose med fiber, da de kan holde varmen, selvom soveposen bliver fugtig. 

Derudover er det vigtigt, at du vælger en sovepose, der passer til din højde. Det er angivet på soveposerne, hvilken højde de passer til. Det er vigtigt, at du hverken vælger en sovepose, der er for stor eller for lille. Det giver sig selv, hvorfor en for lille sovepose ikke er smart, men en stor sovepose vil give for meget plads, som du skal varme op med din kropsvarme, og du vil derfor komme til at fryse. 

Flere Nyheder