Sådan kan du få et mere farverigt badeværelse

15 november 2021 Steffen Petersen

advertorial

Trænger du til et nyt badeværelse, hvor der er lidt mere farver end blot hvidt? Der er mange løsninger, som du kan drage nytte af, hvis du gerne vil have flere farver ude på badeværelset. De fleste vælger farven hvid, fordi det symboliserer renlighed, og det er også en tidløs farve. Dog kan det hvide blive lidt for trivielt at se på, så derfor kan du overveje flere farver ude på badeværelset. 

 

image

 

1. Farve på væggene

Hvis du gerne vil have flere farver i dit badeværelse, så er den mest oplagte løsning at få malet dine vægge. Med farverige vægge kan du skabe et hyggeligt og behageligt rum, som du kan opholde dig i, når du skal nyde et dejligt bad efter en lang dag. Det kan være dæmpede farver, som du vælger til dine vægge. Det behøver nødvendigvis ikke at være postkasserød vægge, men derimod sart rosa eller lysegrøn/mint maling. Det kan gøre en stor forskel ude på badeværelset og det giver lidt mere karakter, end blot hvide vægge. Du kan starte med at male en væg i en farve, fremfor hele rummet. Det kan også fjerne rummeligheden ude på badeværelset.

 

2. Farverigt inventar

Du kan vælge badeværelsesmøbler ud til badeværelset, der har en anden farve end blot hvidt. Selvom hvide møbler er pæne, så kan du overveje at få et badekar, der er i en anden farve. Hvis du allerede har et badekar, så kan du overveje at få den malet med en ny emalje. Det er en slags maling, men det er ikke det samme, som du bruger til væggene. Her skal du finde specialister, der kan udføre maling til badekar.

 

3. Farverigt pynt

Du kan også vælge pynt og tilbehør til dit badeværelse, hvor der er flere farver på. Her kan du f.eks. vælge badehåndklæder, der har en anden farve end almindelige hvide eller beige. Vælg derfor grøn, lilla eller brun, som kan skabe lidt mere kontrast ude på badeværelset. 

Flere Nyheder