Sexlegetøj i flere varianter og til alle formål

23 april 2019 Astrid Pedersen
Sexlegetøj i flere varianter og til alle formål

Skal der mere fut i fejemøget i soveværelset – eller er det bare på tide at prøve noget nyt? Så er sexlegetøj måske noget for dig og din partner (eller partnere, hvis det er jeres ting). Sexlegetøj er nemlig andet og mere end de klassiske dildoer og vibratorer, som ofte er de typer erotisk tilbehør, man tænker på, når ordet sexlegetøj bliver nævnt.

Sexlegetøj kan også være tilbehør til BDSM (Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme), for eksempel kæder, lænker, silkereb, håndjern eller remme til fiksering, piske, brystvorte klemmer, kyskhedsbælter og kyskhedsbure, blindfolds og gags (for eksempel den velkendte ball gag) og mange andre former for udstyr, som lægger fundamentet for en hed og smertefuld oplevelse.

Sexlegetøj til singler

Er du der imod ganske tilfreds med ikke at skulle dele dit sexliv med andre, er der rig mulighed for at gå på opdagelse på egen hånd – så at sige. Sexlegetøj til singler er nemlig ganske værdige erstatninger for hånden, når det skal være lidt mere spændende at have sex med sig selv. Til kvinder findes de før nævnte dildoer og vibratorer i et hav af innovative udgaver – og mænd kan have stor glæde af de mange varianter af Fleshlight.

Kig ind forbi love-lingeri.dk og find dit nye sexlegetøj.

Flere Nyheder