Tips og tricks til dig der renoverer på budget

29 oktober 2021 Steffen Petersen

advertorial

Det kan være ekstremt dyrt at renovere hus og særligt hvis vi taler om en totalrenovering, hvor du skal igennem både køkken, badeværelse, stue, værelser, tag og måske endda haven. Du har formentlig lagt et budget fra start, som du ønsker at holde dig inden for – og vi garanterer dig for, at det bliver svært. Vi vil derfor forsøge at hjælpe dig med nogle gode og billige løsninger, som du kan tage med i overvejelserne i din renovering. 

 

 

1. Døre og vinduer er typisk en dyr post 

Døre og vinduer er typisk en dyr post og det er derfor også en post, som mange vælger at springe over eller vente med. Vi vil dog alligevel give dig nogle råd til, hvordan du kan komme i gang. Hvis du har købt et gammelt hus, hvor facadedøren trænger til at blive skiftet, så kan du sagtens finde en billig facadedør. Prisen afhænger selvfølgelig af, hvilken dør og hvilken kvalitet du ønsker, men hvis du skal have den skiftet her og nu, så er det muligt – også til en ganske fornuftig pris. 

 

2. Inspiration til et billigere tag 

Hvis taget er blevet gammelt, så kan det typisk både ses og føles og så er det en god idé at få det skiftet. Det er dog en dyr post, som mange vælger at udsætte så længe som muligt og det forstår vi godt. Det er dog muligt at få et nyt tag til fornuftige penge, hvis du vælger at lægge tagplader frem for tagsten. Levetiden på tagplader er kortere end på tagsten, men du får stadig et smukt resultat og det er en god løsning til dig, der gerne vil spare nogle penge. 

 

3. Spar på pengene, men ikke udseendet 

Trænger de gamle og slidte vægge til en kærlig hånd? Så har du et væld af muligheder. Du kan vælge at male de gamle vægge hvide, som er et klassisk og smukt valg, men du kan også vælge at overskride dine egne grænser og male en væg i en anden farve. Måske tør du endda springe ud i at lave en murstensvæg? Mulighederne er mange og du kan med få penge lave nogle smukke resultater på dine vægge. 

Flere Nyheder